Boekhouder Dronten

Als ondernemer zijn er een aantal redenen waarom je een bedrijf hebt opgericht. Misschien wil je vrijheid die een baan in loondienst niet kan bieden, of je wilt een bedrijf oprichten waar jouw kinderen nog profijt van zullen hebben, of je werkt naar een vroeg pensioen op een exotische locatie. Wat jouw persoonlijke motivatie ook mag zijn, de kans is groot dat het voeren van een uitgebreide boekhouding niet de reden is om aan de slag te gaan. Dat is begrijpelijk, je moet van het goede hout gesneden zijn om graag als boekhouder in Dronten aan de slag te gaan. Hans de Lange is zo’n persoon, zijn administratiekantoor maakt deel uit van het landelijke OAMKB netwerk. Dit zijn allemaal financieel professionals die niets liever doen dan financiële data omzetten tot bruikbare informatie waar klanten hun voordeel mee kunnen doen. Zij werken dagelijks om ondernemers binnen het MKB in staat te stellen datgene te doen waarvoor ze ooit begonnen zijn. En deze dienstverlening stopt niet bij het ordenen van bedragen en de belastingaangifte invullen, de boekhouder in Dronten is jouw one-stop financiële dienstverlener.

Voor het MKB is Hans de Lange dé boekhouder in Dronten. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in.

Beter organiseren begint bij de boekhouding

Voordat zaken als bedrijfsadvies, accountancy en processturing ter sprake komen begint het bij de boekhouding. Een synoniem voor bedrijf is niet voor niets organisatie, door informatie te organiseren leg je de basis waar alle bedrijfsactiviteiten op gebouwd worden. Tegenwoordig wordt een groot deel van de boekhouding uitgevoerd door boekhoudsoftware, die na een eenmalige installatie zo goed als autonoom aan de slag zal gaan. De meerwaarde van een boekhouder in Dronten is het ordenen van de beschikbare informatie, en daaruit conclusies trekken die het bedrijf verder zullen helpen met het bepalen én behalen van doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

De boekhouder in Dronten die verder kijkt dan gisteren

Je gaat naar een boekhouder om de informatie uit het verleden te laten verwerken, op basis daarvan kan een financieel adviseur samen met de ondernemer naar de toekomst kijken. Want de informatie uit de boekhouding wordt gebruikt om investeringen te plannen, om de bedrijfsresultaten te verbeteren en om een haalbare roadmap samen te stellen voor de langere termijn. Dan is het voordelig dat je naast een modern online boekhoudsysteem face-to-face kunt spreken met een financieel professional bij jou in de buurt.

Profiteer van een online boekhouder in Dronten die ook offline bereikbaar is. Neem contact op voor meer informatie over alle diensten.