Crowdfunding in Dronten - Swifterbant

Let op; als jij een innovatieve ondernemer bent met een uniek idee waar nog niemand aan gedacht heeft, moet je direct tot actie overgaan! Voor je het weet is er iemand anders die er met jouw idee vandoor gaat. Wil je vandaag nog aan de slag, maar is een gebrek aan financiële middelen de reden om het project toch maar in de ijskast te zetten? Als de bank jouw plannen niet serieus neemt moet je zeker eens de mogelijkheden voor crowdfunding in Dronten - Swifterbant overwegen. Met deze vorm van financiering worden veel nieuwe technologieën en innovatieve concepten ondanks alle tegenwerking van buitenaf toch gerealiseerd. Houd er wel rekening mee dat lang niet alle crowdfunding campagnes daadwerkelijk succesvol zijn, vaak loopt het op een fiasco uit. Dat neemt niet weg dat je nog steeds de mogelijkheden voor crowdfunding in Dronten - Swifterbant kunt onderzoeken, en Hans de Lange kan je hierbij helpen. Als lokaal aanspreekpunt van OAMKB, een landelijk netwerk van moderne financieel professionals, kun je rekenen op doelgerichte adviezen met reële prognoses. Hans kan niet alleen jouw administratieve zaken uitvoeren, ook kan hij zorgen voor professionele begeleiding tijdens een crowdfunding campagne. Met een aantal standaard opties die OAMKB heeft samengesteld kun je snel en betaalbaar aan de slag.

Eindigt jouw campagne met champagne of wordt het een kater? Neem voor meer informatie over crowdfunding in Dronten - Swifterbant contact op met Hans de Lange van OAMKB.

3 Redenen om met crowdfunding aan de slag te gaan

Er zijn meer redenen om crowdfunding in Dronten - Swifterbant in te zetten voor jouw onderneming, product of dienst. Denk bijvoorbeeld aan:

De slagingskans van crowdfunding ligt wellicht lager dan je denkt, ga goed beslagen ten ijs en informeer bij Hans de Lange naar de mogelijkheden.

Hoe wordt jouw crowdfunding in Dronten - Swifterbant wél een succes?

Je kent de succesverhalen wel van Kickstarter, Indiegogo of onze eigen, Nederlandse Geldvoorelkaar.nl. Voor iedere Virtual Reality bril of Smart Watch zijn er voorbeelden te noemen van campagnes die op niets zijn uitgelopen. Hoe kun je de kans op slagen verhogen? Jouw lokale financieel adviseur kan je helpen tijdens iedere stap van het traject de juiste keuzes te maken. OAMKB kan rekenen op een groot netwerk aan financieel professionals en biedt van daaruit diverse diensten om je te begeleiden met crowdfunding in Dronten - Swifterbant. Van een hands-off aanpak tot zeer intensief, precies de formule die aansluit bij jouw idee. Hans de Lange helpt (toekomstige) MKB’ers graag hun positie te versterken, en zo een lange relatie op te bouwen.

Leg jouw unieke plannen eens voor aan de lokale financieel professional van OAMKB en verhoog jouw kansen bij crowdfunding in Dronten - Swifterbant.