Ons verhaal

Financieel professional met brede kijk op processen

Wat ik het liefste doe is echt naast jou als ondernemer gaan zitten en jou verder helpen je droom te bereiken. Met mijn jarenlange ervaring in internationale bedrijven heb ik alle facetten van organisaties mogen optimaliseren door middel van degelijke financiële controle.

Dat betekent dat ik naast kritische financiële analyses ook praktische adviezen wil geven over hoe je meer uit je bedrijf kunt halen. Ik zorg niet alleen voor geautomatiseerde administratie, waardoor je 24/7 inzicht hebt in je cijfers, maar ook voor een realistische begroting en een begrijpelijk toekomstplan. Mijn overtuiging: in de hele organisatie efficiënte keuzes maken draagt bij aan meer plezier in het ondernemen en voorkomt onnodige kostenposten.

Ik wil dat je de cijfers leert begrijpen, ook al lijkt het soms ingewikkeld.

360° advies

Door mijn vele contacten en ervaringen in de zakenwereld voorzie ik je in één klap van een groot netwerk van professionals. Fiscaal juristen, HR medewerkers, marketeers, accountants en vele anderen zijn binnen handbereik. Wat is een ondernemer immers zonder samenwerking? Het mooie daarvan is dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is. Je versterkt elkaar waardoor je steeds verder professionaliseert.

Moeite met overstappen?

Ben je bang dat de administratieve overstap moeilijk is? Wij (mijn OAMKB collega’s en ik) handelen in dat geval alles af met je voormalig administrateur. Twijfel niet langer om je boekhouding te automatiseren en vertrouw op de jarenlange ervaring van de financieel professionals van OAMKB. We hebben alle online boekhoudprogramma’s al getest, zodat je niet voor nog traditioneel werkende administrateurs als proefkonijn hoeft te functioneren. Vraag mij welk programma het beste bij jou past en ik help je direct op weg.

Is het vorige jaar, of een gedeelte van dit jaar nog niet afgerond door je huidige administrateur, dan heb ik daar een aantrekkelijke regeling voor. Je kunt dus op elk moment in het jaar overstappen. Twijfel je toch nog? Dan houden we je oude administratie voorlopig nog aan, náást het nieuwe boekhoudprogramma, zodat je kunt overstappen wanneer je er helemaal klaar voor bent.

Verschil met je huidige accountant

Misschien zegt je huidige accountant of boekhouder wel dat hij/zij jouw boekhouding ook kan automatiseren. De vraag is dan: waarom is dat dan nog niet gebeurd?

Door over te stappen naar OAMKB ben je zeker van een persoonlijke professional aan je zijde die bovenop de boekhoudkundige ontwikkelingen zit. Bovendien weet je dat het opzetten, instellen en automatiseren van online administraties in onze genen zit. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9; minder hoef je dus ook niet te verwachten. Sparringpartners die niet alleen hart hebben voor de cijfers, maar ook voor jouw ondernemersdroom.